Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Április 07. 20:00, péntek | Helyi
Forrás: mkcse.hu

Egy percig sem vezetett a Debrecen! – fontos pontok idegenből

Egy percig sem vezetett a Debrecen! – fontos pontok idegenből

Nehéz feladat előtt állt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubra az NB I 19. fordulójában, hiszen Varga József lányai a Magyar Kupa friss bronzérmeséhez, a Debrecenhez látogattak.

Az előzetes győzelmi esélyek mindenképpen a hazaiak mellett szóltak, ehhez képest sikerült meglepni a DVSC-t. A találkozó első félidejét Kopecz és Bízik Réka vezérletével keményen megnyomtuk, így tíz perc elteltével már 2-5-re az MKC vezetett. A folytatásban is jól tartotta magát a vendég gárda, negyed óra után még kettő volt közte. Aztán sikerült egalizálnia többször is Debrecennek, ám végig a mosonmagyaróváriak voltak lépéselőnyben. A szünetre is sikerült még megtartani az egygólos előnyt (11-12), sőt úgy zárta az MKC az első etapot, ahogy a DVSC egy pillanatig sem vezetett.

A második félidőben is remekül jött ki az öltözőből Varga József együttese, három gyors gól és máris 11-15-re mentek a vendégek. A folytatásban aztán két kiállítást is kaptak az óváriak, Gyimesi és Bouti is a padra kényszerült, ám elég szerencsésen átvészelték az óvári lányok, mivel csak egy gólt kaptak emberhátrányból. Majd Bouti és a mérkőzésen már sokadjára Vukojevic valamint Kopecz is újra betalált, így tíz perccel a vége előtt öttel ment az MKC! Végül nagyot küzdve, végig vezetve 20-23-ra sikerült legyőzni a Debrecent, így fontos pontokat gyűjtött az Óvár.

Fotó: Élő Beatrix facebook

Varga József az MKC vezetőedzője: Ez egy rendkívül értékes két pont számunkra, hiszen minden sikert a kieséstől ment meg minket. Szerettünk volna egy küzdelmes, jó mérkőzést játszani, megnehezíteni a hazai csapat dolgát, ez pedig sikerült is, ami fantasztikus.

Tone Tiselj a DVSC vezetőedzője: Ezt a mérkőzést már a Magyar Kupa négyes döntőjében elvesztettük, egyszer összejön minden, máskor meg semmi. A Mosonmagyaróvár már a mérkőzés elején megérezte, hogy van esélye, és végül ki is használta.

DVSC–MKC 20–23 (11–12)
Debrecen, 1000 néző

Jv: Bonifert, Oláh

Debrecen: Horváth-Pásztor – Varsányi, Punyko 3, Deszpotovics 2, Sirián 2, Garbuz 2, Kelemen 4. Csere: Lajtos (kapus), Pénzes 1, Tóvizi, Csáki 4 (2), Marincsák, Jezsikava 2, Tóth M. Vezetőedző: Tone Tiselj.

MKC: Szemerey – Vukojevic 6, Csala 2, Gyimesi, Kopecz 8, Bouti 2, Bízik R. 4 (1). Csere: Wéninger (kapus), Bardi, Gerháth 1, Hajtai. Vezetőedző: Varga József.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1

Utánpótlás eredmények:

Ifjúsági: DVSC-TVP - MKC SE 38-29 (20-13)
Junior: DVSC-TVP - MKC SE 34-23 (17-12)

Hajrá MKC!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:53, csütörtök | Életmód

Szallas.hu: idén többen utaznak Horvátországba

Idén májusban, júniusban és júliusban 10 százalékkal többen foglaltak szállást Horvátországba, az augusztusra szóló foglalások száma pedig 12 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest