Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. November 06. 12:42, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Elfogták a balatonfüredi ivókutat nyolcszor megrongáló férfit

Elfogták a balatonfüredi ivókutat nyolcszor megrongáló férfit

A balatonfüredi Kossuth Lajos forrás újabb megrongálására készült G. Sándor, amikor a rendőrök igazoltatták. A férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A balatonfüredi rendőrök ismeretlen tettes ellen nyomoztak, aki augusztusban, szeptemberben és októberben legalább nyolc alkalommal dugaszolta el a városban a Gyógy téren lévő Kossuth Lajos forrást – írták, hozzátéve, hogy az elkövető komoly kárt okozott a ivókútban, mivel az azt működtető szivattyúk tönkrementek.
Tájékoztatásuk szerint az elkövetőt a rendelkezésre álló személyleírás alapján ismerték fel és fogták el Balatonfüreden november elején az egyik bevásárlóközpont előtt.
A férfi ruházatában számos, a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható tárgyat találtak, nejlonzacskókat, csőelzárót, vakdugót, nikecell darabokat, gyorskötözőt, csavarhúzót, valamint ollót.
A rendőrségi közlemény szerint a 32 éves budapesti lakos kihallgatásakor részletesen beszámolt korábbi tetteiről, elmondta, hogy éppen a forráshoz készült, amikor a rendőrök igazoltatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.