Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2014. Március 15. 10:34, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Elfogták a Kőbányán holtan talált fiatal lány gyilkosát

Elfogták a Kőbányán holtan talált fiatal lány gyilkosát

Őrizetbe vett a rendőrség egy 33 éves balassagyarmati férfit, akit a X. kerületi Zágrábi utcában holtan talált 17 éves lány megölésével gyanúsítanak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a rendőrség honlapján. A férfi beismerő vallomást tett.

A közleményben emlékeztettek arra, hogy 2014. március 4-én reggel egy járókelő figyelt fel a földön fekvő, életjeleket nem mutató fiatalkorú nőre. A helyszínre érkező mentők megállapították a halál beálltát, a rendőrségi szemlebizottság pedig azt, hogy a 17 éves lány bűncselekmény áldozata lett.
A tanúkihallgatások és az adatgyűjtés eredményeként a BRFK életvédelmi osztályának nyomozói azonosították a bűncselekmény gyanúsítottját. A rendőrség adatai szerint Gy. Attila március 4-én 2 óra és 3 óra között a kőbányai Zágrábi utcában egy trafóház mellett, egy ott leparkolt gépjárműben leszúrta a fiatalkorú lányt, azt követően a holttestet kitette a járműből, majd elhajtott.
A férfi - akinek a letartóztatását javasolja a rendőrség - a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért