Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 01. 08:43, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Elfogták a tatabányai lövöldözés gyanúsítottját

Elfogták a tatabányai lövöldözés gyanúsítottját

Kisbéren, egy indulásra váró autóbuszon a rendőrség elfogta a 33 éves E. Krisztiánt, aki szombaton Tatabányán lőfegyverrel három embert megsebesített - közölte egy névtelenséget kérő szemtanú vasárnap reggel az MTI-vel.

11 órával a bűncselekmény elkövetése után a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége, a Nemzeti Nyomozóiroda és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a kisbéri buszvégállomáson elfogták a bűncselekménnyel gyanúsított, Győrben élő férfit.

A rendőrség közlése szerint a férfi és a három sértett ismerte egymást, együtt érkeztek személygépkocsival Győrből Tatabányára. A férfi a lövések után kiszállt a járműből, majd gyalog elmenekült.

A közlemény szerint E. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítja a rendőrség, a férfi kihallgatása folyamatban van.
A lövöldözés szombaton este az M1-es autópálya Tatabánya-Újvárosi lehajtójánál lévő gyorsétterem közelében történt. A bűncselekmény után három férfit könnyű sérülésekkel vittek a Szent Borbála Kórházba a mentők. A rendőrség ellenőrző-áteresztő pontokat állított fel a gyanúsított elfogása érdekében.
Az MTI-nek vasárnap reggel egy névtelenséget kérő szemtanú azt mondta, a gyanúsítottat egy indulásra váró autóbuszon fogta el a rendőrség Kisbéren.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.