Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Szeptember 29. 15:59, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a verekedőt

Elfogták a verekedőt

A rendőrök rövid idő alatt elfogtak Mosonmagyaróváron egy bolgár férfit, aki egy fa husánggal súlyos sérüléseket okozott egy idős személynek.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2016. szeptember 28-án reggel 5 óra 20 perckor arról, hogy egy idős férfit megvertek. A helyszínen a 62 éves sértett elmondta a rendőröknek, hogy néhány nappal korábban megismerkedett egy külföldi férfival, akivel a bűncselekmény napján összeszólalkozott. A külföldi férfi a veszekedést követően elhagyta ugyan a házat, de később visszatért és az idős férfit az ablakon keresztül egy fa karóval megütötte. A sértett megijedt, kiszaladt a házból és egy közelben lévő üzem telephelyén dolgozóktól kért segítséget. Eközben az elkövető meggyújtotta a 62 éves férfi lakóhelyének ablakkeretét.

A kiérkező rendőrök a közelben elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható C. E. E. 37 éves bolgár állampolgárt. A férfit súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 37 éves gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 02. 16:57, péntek | Sport

EGYENLŐ ESÉLYEKKEL TANDEMKERÉKPÁROKON, A ZÖLD NYUGALOM MAGYAR TENGERÉN.

Hamarosan ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a 13. Balatont megkerülő tandemkerékpáros túralátássérültek részére, amelyet a Mozdulj! Közhasznú Egyesület szervez.

2024. Augusztus 02. 08:02, péntek | Sport

Kós Hubert aranyérmes!

Kós Hubert nyerte a 200 méteres hátúszást a párizsi olimpián, ezzel megszerezte Magyarország első aranyérmét a francia fővárosban.