Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2023. Február 16. 10:15, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Elhagyta a baleset helyszínét, hazudott a rendőröknek és eltiltás hatálya alatt vezetett

Elhagyta a baleset helyszínét, hazudott a rendőröknek és eltiltás hatálya alatt vezetett

Nekiütközött egy autósnak Jánossomorján majd elhajtott, bejelentést tett a rendőrségen azt hazudva, hogy autóját ellopták. Ezután kiderült, hogy eltiltás hatálya vezetetta 29 éves férfi.

A napokban történt baleset Jánossomorján, ahol egy Citroen sofőrje nem biztosított elsőbbséget, ezért nekiütközött egy szabályosan közlekedő autósnak. A baleset után adatai megadása nélkül elhajtott a helyszínről, de rendszámtáblája leesett az ütközés miatt, az a helyszínen maradt.

Így a járőrök hamar megállapították az elkövető kilétét, aki mindeközben egy másik helyszínről megpróbált bejelentést tenni a rendőrségre, hogy ellopták autóját. Az intézkedő rendőröknek végül a bejelentés helyszínén a 29 éves mosonmagyaróvári férfi elismerte, hogy hazudott autója ellopásáról és ő okozta a balesetet is. Kiderült közben, hogy a férfi el van tiltva a közúti járművezetéstől, így őt a rendőrök a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a baleset okozása miatt szabálysértési-, továbbá a hatóság félrevezetése miatt bűntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 14:27, csütörtök | Helyi

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a rendőrök azt a 34 éves férfit, aki nemrégiben több tulajdont is megrongált Hegyeshalomban.

2023. Március 21. 13:26, kedd | Helyi

Rendhagyó technika-történet óra

Dr. Kocsis Sándor gyémántdiplomás gépészmérnök rendhagyó technikatörténeti órát tart a Huszár Gál Városi Könyvtár emeleti olvasóterében március 28-án, kedden 17 órától.

2023. Március 21. 10:41, kedd | Helyi

Ittasan vezetett, veszélyesen előzött - Négy és fél évet is kaphat a szentesi férfi

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki még 2022 nyarán okozott balesetet Hegyeshalomban ittasan.

2023. Március 20. 10:23, hétfő | Helyi

Elérhetők az adóbevallási tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az idén több mint 5,6 millió adózónak készítette el az szja-bevallási tervezetét. Az adóbevalláshoz segítséget kapnak az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is.