Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Augusztus 21. 03:00, hétfő | Helyi
Forrás: Saját

Elnézést kér az ámokfutó

Elnézést kér az ámokfutó

Ahogy arról hétvégén beszámoltunk, augusztus 18-án, késő este egy fiatal férfi kábítószer hatása alatt okozott balesetet és rongált meg több járművet, illetve járókelőre támadt.

Információink szerint a sértettek között háromgyermekes édesanya is volt, akinek autóján a garázda férfi átfutott, betörve a teljes szélvédőt (képünkön). Nekik szerencsére az ijedtségen kívül nem történt bajuk, nem úgy annak a személynek, akire a férfi ostorral támadt.

Korábbi cikkünket IDE KATTINTVA érhetik el.

A férfi elfogás után beismerte tettét, most pedig a legnagyobb közösségi oldalon nyilvános posztban kér bocsánatot áldozataitól.



Kéri, hogy jelentkezzen, akinek kárt okozott, mert helyre szeretné hozni, amit tett. A közvélemény két táborra szakadt, többen ezek után is fenyegető üzeneteket küldenek neki, sokan viszont támogatják és tisztelik, amiért vállalja a felelősséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.