Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. November 17. 11:14, vasárnap | Kék hírek
Forrás: ujasz.hu

Eltűnt, a jelek szerint öngyilkos lett, a magyar énekesnő

Eltűnt, a jelek szerint öngyilkos lett, a magyar énekesnő

Segítséget kérnek a kereséshez.

Brady Orsolya a táskáját Pesten a Szent István Park környékén találták meg, ám az énekesnőnek nyoma veszett - írta az Index.

A BradyO zenekar énekesnőjének a testvére öngyilkosságra gyanakszik, mivel - elmondása szerint - már jó ideje nem volt jó állapotban Orsolya. Ennek ellenére továbbra is keresik családtagjukat, akit már november 9. óta nem találnak, viszont táskája, benne az iratai és a mobiltelefonja a Duna partján hevert.

"Tisztelt zenésztársak és barátok! Brady Orsolya (BradyO, zenekarunk énekesnője) több mint 72 órája eltűnt és még nem került elő. Segítsetek őt megtalálni, nagyon kérünk titeket. Kérdezzetek körbe, hogy látta-e Orsit valaki szombaton este vagy délután Budapesten" - ezzel a közleménnyel kért segítséget a zenekar.

Az énekesnő eltűnését bejelentették a rendőrségen, és a vízi rendőrség szonáros keresést végez az eltűnés valószínűsített helyszínén. Aki esetleg látta a fehér pólóban, sötét kabátban és barna kordbársony nadrágban lévő nőt, jelentse be a rendőrségen, vagy Nagy Gábor, az énekesnő testvére kérésére hívja a 06-70-319-4483-as számot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.