Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Április 26. 09:52, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hétvégi közlekedési prognózis

Hétvégi közlekedési prognózis

Változékony, esős, szeles idő nehezíti a hétvégi közlekedést. Nem árt a fokozott figyelem a közutakon!

Pénteken erősen felhős lesz az ég, és több helyen, több alkalommal várható eső, zápor, zivatar. Hevesebb zivatarok is lehetnek (főleg a Dunától keletre) felhőszakadással, jégesővel, heves szélrohammal. A hőmérséklet délután 17 és 24 fok között alakul.

Szombaton Dunántúlon jelentősen csökken a felhőzet, míg keleten borongós marad az idő. A délkeleti szél megélénkül, néhol megerősödik.

Vasárnap a napsütés mellett gomolyfehők jelennek meg az égen, melyekből inkább csak északon és nyugaton alakul ki elszórtan zápor, zivatar.

A hétvégén esőtől vizes, csúszós utakra lehet számítani, és tisztában kell lenni azzal, hogy ilyenkor a féktávolság is jelentősen megnő, a megerősödő szél ronthatja a járművek menetstabilitását. Kérjük, hogy mindenki az út és látási viszonyoknak megfelelően vezesse járművét! Türelmesen és körültekintően vezessenek!

A gyorsforgalmi utak hétvégi közlekedésbiztonsága érdekében a következő tájékoztatást adjuk :

M3

A 219+700 és a 221+050 km szelvények között a jobb pályatesten hídépítés miatt az előző és a leálló sáv zárására kerül sor, kiépített fix tereléssel (éjszaka is), 80 km/óra sebességkorlátozás mellett. Az előző és a leálló sávon betonfalat helyeznek el.
A 222+100-220+800 km szelvények között a bal pályatesten hídépítés miatt az előző és a leálló sáv zárására kerül sor, kiépített fix tereléssel (éjszaka is), 80 km/óra sebességkorlátozás mellett. Az előző és a leálló sávon betonfalat helyeznek el.

M6

2014. április 26-án a bal pályatesten a 108+970 km szelvénynél hídjavítási munkálatok miatt az előző sáv zárására kerül sor, kiépített fix tereléssel, 80 km/óra sebességkorlátozás mellett.

A többi gyorsforgalmi úton hétvégi munkálatokat nem terveztek.

A felsoroltak tájékoztató jellegűek, ezért kérjük, figyeljék a híradásokat és a közúti jelzéseket!Az esetleges balesetek helyszínén a helyszínelés és a mentési munkálatok idején forgalomkorlátozásra, terelésekre, útlezárásra is lehet számítani!

Tájékoztató

A „Kamionstop” 2014. április 26. (szombat) 22 órától április 27. (vasárnap) 22 óráig tart.

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2014. április 25. és május 1. között a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul:

Ezen a hétvégén kevésbé lehet számolni a vendégmunkások hazautazásával 2014. április 25-én, így várhatóan a múlt hetinél kisebb forgalommal találkozhatnak a határátkelőhelyeken a személyforgalomban kilépő irányban.

Az iskolaszünet miatt sokan most utaznak majd vissza Magyarországra, így 2014. április 26-án kora délután és 2014. április 27-én is élénk belépő személyforgalomra kell számítani a szerb és az ukrán viszonylatban működő közúti határátkelőhelyeken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 07. 08:06, szerda | Sport

A Ferencváros kétgólos vereséget szenvedett Dániában

A Ferencváros 2-0-ra kikapott a dán Midtjylland vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első, keddi mérkőzésén.