Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2018. Február 25. 20:00, vasárnap | Helyi
Forrás: http://multicore.hu/

Hirdetés kutakon

Hirdetés kutakon

A hirdetők eddig csak plakátokkal és szóróanyagokkal tudták promótálni a termékeiket, azonban mostanra egy egészen egyedi reklámfelület jelent meg a töltőállomásokon.

Sajátos eljárás szerint működik és látványos megjelenést kölcsönöz a Tokheim T-média kijelző, amely kútoszlopokba építhető be.


Néhány ember figyelmét kelti csak fel a papírforma és csak bizonyos helyeken helyezhető el, ezzel szemben a Tokheim T-média közvetlenül a kútoszlopokba is beépíthető, így lehetetlen elkerülni, hogy a vásárló ne találkozzon vele. Ez a reklámfelület újdonságnak számít a piacon, és máris rendkívül nagy érdeklődésre tett szert. Számos előnye van a rendszernek amellett, hogy a vásárlók figyelmét felkelti. Más-más reklámot képes a felület megjeleníteni attól függően, ahogy a kuncsaft megérkezik a kútoszlophoz és melyik pisztolyt veszi le.


A fogyasztói szokásoknak köszönhetően célzottabb hirdetéseket mutathatunk meg a vásárlóknak. Lehetőség van arra is, hogy a kútoszloponként is változóak legyenek a hirdetések. A kútoszlop így egyéni hirdetési eszközzé válik, akár külön-külön értékesíthető lesz a hirdetők számára. A több felület több hirdetőt és reklámot, ennek köszönhetően többszörösen megtérülő befektetést eredményez. Másik nagy előny, hogy központról vezérelhető, ami által bármikor változtathatunk a hirdetésen. Lehetőség van állomásszintre bontva befolyásolni a hirdetés szövegeit. A shop termékeit népszerűsíthetjük vele, így még több figyelmet kapnak és több fogyasztó számára is észrevehető lesz.


Más vállalkozás számára is értékesítik a reklám felületeket, amivel a töltőállomás bevételi forrásait lehet növelni. A T-média segítségével testre szabhatóvá válik minden teljes mértékben. A legmodernebb technológiákat használja a MULTICORE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kínálatában is megtalálható rendszer, így az csak az erre előre kialakított kútoszlopon valósítható meg. A rendszer képes abban a pillanatban elindítani a reklámot, amikor a kútoszlopról ténylegesen lekerül a pisztoly. Ezáltal sokkal jobban jut el az információ a célközönséghez, minden töltőállomás számára eredményes, egyedülálló megoldást jelenthet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!