Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2018. Május 26. 00:00, szombat | Helyi

Így növelhető a fitneszterem befogadóképessége költséghatékonyan

Így növelhető a fitneszterem befogadóképessége költséghatékonyan

Sok fitneszterem tulajdonos szembesül azzal a problémával, hogy a bikiniszezon beköszönte előtt néhány héttel rohamosan megnő a vendégköre.

A megnövekedett keresletre gyorsan kell reagálni, de nagy kérdés, hogy mit lehet ilyenkor tenni és hogyan érdemes kivitelezni azt. Íme, néhány tipp a szituáció költséghatékony kezeléséhez.


Az újonnan érkező mozogni vágyók azok, akik most realizálták, hogy vészesen közeledünk a nyár felé, de a testük még nincs a kívánt formában. A teremtulajdonosoknak az ügyfélkör e része okozhat némi fejtörést, hiszen szezonális jelleggel mennek edzeni és korántsem biztos, hogy állandó vendégekké válnak majd, viszont egyszerre sokan vannak és a profitot ezekben a hónapokban jelentősen emelni tudják. Ha a terem kihasználtsága amúgy optimális, tehát annyi hely van, hogy az állandó ügyfélkörünk kényelmesen elfér, akkor adódik a kérdés, hogy hogyan biztosítsunk annyi teret és gépet hirtelen, hogy mindenki kényelmesen elférjen, és élvezhető körülmények tudjon edzeni.


Mivel fontos szempont, hogy mindezt költséghatékonyan tegyük, ezért semmiképp sem érdemes rögtön falat bontani vagy nagyobb átalakításba kezdeni. Sokkal inkább arról van szó, hogy az erőforrásokat ésszerű és takarékos módon felhasználva, praktikus megoldásokkal érjük el az optimális működés szintjét. Jó ötlet például a multifunkciós gépek beszerzése, melyek több funkcióval bírnak, ezáltal több gyakorlat végrehajtására is alkalmasak, így hosszabb ideig kötik le a felhasználó figyelmét, mint az átlagos gépek. Ráadásul, alkalmazásukkal a várakozási idő is csökkenthető, hiszen alternatívát kínálnak más gépek kiváltására.

Ilyen például a Nautilus többfunkciós farizom padja, mely egyszerre kínál lehetőséget a comb és a far izmainak megedzésére. De igazi 2 in 1 megoldást nyújt az Impulse Fitness IT 95-ös szériájának Comközelítő és távolító gépe.

Ez a két gép ötvözéséből született innovatív megoldásokkal élő berendezés kifejezetten konditermi felhasználásra tervezett lapsúlyokkal van felszerelve, emellett kimagasló gyári garancia, és kiváló ár-érték arány jellemzi. Az izzasztó intervall edzések szerelmeseinek a StairMaster Hitmill X gépével szerezhetünk örömet, hiszen jóval több van benne, mint egy átlagos futópadban. A hagyományos futópaddal ellentétben a StairMaster HiitMill és HiitMill X áram nélkül működik, mely helyett mágneses ellenállás rendszerrel van szerelve, így hegymenetet, futást, sétát, és lapsúlyainak köszönhetően a súlyemelést is lehetővé teszi menet közben. Az Impulse keresztcsiga innovatív felépítésének köszönhetően több gyakorlatot egyesít magában és komplexen mozgatja át a test főbb izomcsoportjait. Biomechanikusan fejlett kialakítással és kiemelkedő funkcionalitással rendelkezik, nagy hangsúlyt fektetve a felhasználók biztonságára és a magas minőségre.

A fitness termek optimális működéséhez a Mánia Fitness szakértelmével és nemzetközi színvonalú fitness gépeivel járul hozzá. Kínálatukból a weboldalukon lehet kiválasztani a saját terembe legjobban passzolókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!