Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Május 01. 11:32, csütörtök | Kék hírek

Illegális dohánygyár működött Sátoraljaújhelyen

Illegális dohánygyár működött Sátoraljaújhelyen

Kisebbfajta dohánygyárat működtetett lakásában egy sátoraljaújhelyi férfi, eljárás indult ellene - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) észak-magyarországi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Varga Zoltán tájékoztatása szerint vélhetően iratmegsemmisítővel darabolta a dohányleveleket a férfi, ugyanis a házának konyhájában és a melléképületben három iratmegsemmisítőt foglaltak le a pénzügyőrök.
Valamennyi készüléken dohánymaradványok voltak, emellett dohányleveleket és vágott dohányt is találtak a házban, csaknem 55 kilogrammot. Szinte az egész ház tele volt dohánnyal, a hálószobában, a konyhában és a melléképületben is találtak a pénzügyőrök.
Varga Zoltán elmondta azt is: a dohány egy részét fogyasztásra alkalmas módon feldarabolták, volt, amit már becsomagoltak, de több tucat - még egész - szárított dohánylevelet is találtak a lakásban.
Összesen 27 kilogramm szárított dohánylevet és ugyanennyi fogyasztási dohányt foglaltak le a sátoraljaújhelyi házban.
A férfi ellen a NAV orgazdaság és jövedékkel való visszaélés elősegítése bűncselekmény miatt indított eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.