Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:29, péntek | Kék hírek
Forrás: STOP

Ismert emberek is a vádlottak padjára kerülhetnek

Ismert emberek is a vádlottak padjára kerülhetnek

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség az őssejtbotrány néven elhíresült büntetőügy nyomozását - olvasható a Magyar Nemzetben.

Lezárták a nyomozást az évekkel ezelőtt indult őssejtbotrány ügyében. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) július 26-án befejezte az iratismertetést, majd vádemelési javaslattal fordult a Fővárosi Főügyészség nyomozásfelügyeleti osztályához. A nyomozó hatóság emberi test tiltott felhasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolja az ügy kilenc gyanúsítottjának elmarasztalását, akik között három amerikai és egy ukrán állampolgárságú személy is van.

Úgy tudni, az érintettek között szerepel többek között Pákh Imre műgyűjtő, Fásy Ádám műsorvezető, Seffer István plasztikai sebész, Natalia Karnikova biológus és Julij Baltaytis professzor is.

STOP

Címkék: nyomozás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott