Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 23. 09:34, péntek | Helyi

Jövő héten megnyithatják a szolgáltatásokat

Jövő héten megnyithatják a szolgáltatásokat

Négy millió oltottnál megnyitják a szolgáltatásokat, a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek, ez várhatóan jövő hét szerda-csütörtökön lesz - mondta el Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban.

A miniszterelnök már az interjú előtt közzétett közösségi oldalán egy videót, amiben bejelentették, hogy szombaton megnyitnak a vendéglátóhelyek teraszai.
Amennyiben meg lesz a négy millió beoltatott, nyithatnak a színházak, cirkuszok, mozik, állatkertek, játszóházak, fitnesztermek, könyvtárak és a sportesemények. Kinyithatnak a szállodák és az éttermek belső terei is. A szolgáltatásokat csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetik majd igénybe.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 17:46, szerda | Helyi

Személyesen is látogathatók az idősek otthonában élők

Az enyhülő korlátozások között, az Idősek Bentlakákos Intézményeire is új szabályokat vezettek májusban. Ennek értelmében ismét látogathatók az ott élő idős rokonok.

2021. Május 12. 08:09, szerda | Helyi

Két templom, egy örökség

Két templom és három kisebb szakrális emlékmű újul meg egy határon átnyúló program keretében, Mosonmagyaróváron és Pozsonyban. A projekt célja az egyházi kulturális örökség kiemelése.

2021. Május 11. 16:24, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat a Pro Urbe Mosonmagyaróvár díjra

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az idei évben is odaítéli a “PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR\" kitüntető érmet és a kitüntetéssel járó díjat. A javaslatokat június 7-ig várják.

2021. Május 11. 13:19, kedd | Helyi

Segítség a tervezethez

Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet május 20-án automatikusan bevallássá válik.