Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2023. Február 22. 10:37, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Kábítószerrel kereskedett, a fogyasztókat is elfogták

Kábítószerrel kereskedett, a fogyasztókat is elfogták

Egy 49 éves mosonmagyaróvári férfit fogtak el a rendőrök, aki hosszabb időn keresztül árult kábítószert. A nyomozás során a kábítószer vásárlókat is elfogták a rendőrök.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság még 2022 nyarán rendelt el bűntetőeljárást, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt. A nyomozók felderítették a lehetséges kábítószer-kereskedőt, tanúkat hallgattak ki, illetve bizonyítékokat szereztek be. A 49 éves mosonmagyaróvári férfi hosszabb időn keresztül értékesítette a városban és a környéken kábítószert. A nyomozásban az illegális anyaggal kereskedő férfit a rendőrök 2023. január 5-én kábítószer-kereskedelem vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A bizonyítékok alapján a dílerhez köthető kábítószer vásárlókat is beazonosították a rendőrök, és egy 30 éves mosonmagyaróvári, egy 28 éves mosonszolnoki fiatalembert, valamint egy 31 éves mosonmagyaróvári nőt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt szintén gyanúsítottként hallgattak ki.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az érintettekkel szemben lefolytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 14:27, csütörtök | Helyi

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a rendőrök azt a 34 éves férfit, aki nemrégiben több tulajdont is megrongált Hegyeshalomban.

2023. Március 21. 13:26, kedd | Helyi

Rendhagyó technika-történet óra

Dr. Kocsis Sándor gyémántdiplomás gépészmérnök rendhagyó technikatörténeti órát tart a Huszár Gál Városi Könyvtár emeleti olvasóterében március 28-án, kedden 17 órától.

2023. Március 21. 10:41, kedd | Helyi

Ittasan vezetett, veszélyesen előzött - Négy és fél évet is kaphat a szentesi férfi

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki még 2022 nyarán okozott balesetet Hegyeshalomban ittasan.

2023. Március 20. 10:23, hétfő | Helyi

Elérhetők az adóbevallási tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az idén több mint 5,6 millió adózónak készítette el az szja-bevallási tervezetét. Az adóbevalláshoz segítséget kapnak az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is.