Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Július 04. 03:00, kedd | Helyi
Forrás: GYSEV ZRT.

Két hétig vonatpótló buszra kell szállni Csornán

Két hétig vonatpótló buszra kell szállni Csornán

Vágányzári hirdetmény

A Sopron - Győr vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2017. július 04-től (kedd) 2017. július 16-ig (vasárnap) a hirdetményben szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr – Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a vágányzári hirdetményben megjelölt menetrend szerint.

2017. július 16-án a 9936 sz. vonat módosított menetrend szerint vonatként közlekedik a teljes Sopron-Győr vasútvonalon, valamint az IC 931 sz. vonat ezen a napon Sopron állomásról korábban indul.

Kizárólag a hirdetményben megjelölt vonatok menetrendje módosul, a fel nem tüntetett vonatok továbbra is menetrend szerint közlekednek!

A vonatpótló autóbuszon a kerékpár és kerekesszék szállítása nem biztosítható, a kézipoggyász továbbítása a rendelkezésre álló tárolóhely figyelembevételével biztosítható. A vonatpótló autóbuszon ülőhely nem biztosítható előzetesen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 21:23, szerda | Sport

Benyó Máté dobogóra állhatott Nyirádon

Felemás hétvégét zárt a Korda Racing a Rallycross Európa-bajnokság idei második, nyirádi állomásán. Benyó Máté dobogóra állhatott, Kovács Sámuel elődöntőbe jutott, ott végül azonban nem termett számára babér.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.