Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 04. 11:04, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Két kábítószerárust fogtak el a szabolcsi rendőrök

Két kábítószerárust fogtak el a szabolcsi rendőrök

Két kábítószerárust, egy 40 éves nyíregyházi és egy 41 éves debreceni férfit fogtak el a szabolcsi rendőrök - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Fehérvári Marietta elmondta, hogy a két férfit a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt őrizetbe vette.
A százados tájékoztatása szerint a nyíregyházi gyanúsított egy közúti ellenőrzésen bukott le: hétfőn Újfehértó belterületén igazoltatták és a kocsijának hátsó ülésén zsákba rejtett zöld növényi származékot, a gyorsteszt szerint drogot találtak.
A férfi lakásán házkutatást is tartottak, ahol kábítószer adagoláshoz használt digitális mérleget és őrlő eszközöket foglaltak le.
Ugyancsak hétfőn tartottak ellenőrzést a szabolcsi rendőrök a debreceni férfi otthonában, s a családi ház átalakított szaunahelyiségéből 19 tő indiai vadkender került elő, illetve már kiszárított és eladásra előkészített marihuánára bukkantak, továbbá adagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.