Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 12. 11:51, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Két szatírt elfogtak, egy harmadikat keresnek Szegeden

Két szatírt elfogtak, egy harmadikat keresnek Szegeden

Két szatírt elfogtak, egy harmadikat, aki az egyetemen mutogatta magát, még keresnek a rendőrök Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, a megalapozott gyanú szerint egy férfi még tavaly októberben, majd karácsonykor mutogatta magár szeméremsértő módon a szegedi Kálvária téren. Novemberben pedig egy lakótelep melletti erdőnél lefogott egy nőt, akit behúzott a fák közé, majd megpróbálta megerőszakolni. A sértettnek sikerült kiszabadulnia, és elmenekülni a gyanúsított szorításából.
A férfit csütörtökre virradóra fogták el a szegedi Tisza parton egy általa felépített kunyhóban. A rendőrség két rendbeli szeméremsértés vétségének és szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását – tudatta a hadnagy.
Egy másik gyanúsítottat lakossági bejelentés alapján a helyszínen fogtak el. A hatvanéves gyanúsított a Bécsi körúton mutogatta magát, ellene szeméremsértés vétsége miatt indult büntetőeljárás – közölte a szóvivő.
Egy harmadik férfi február 5-én egy szegedi egyetemi épületben végzett önkielégítést. Róla az egyetemen elhelyezett biztonsági kamera felvételt készített, a rendőrök még keresik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.