Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Október 04. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Költséghatékonysági tippek házépítőknek - a Lepsényi Csillárszalontól

Költséghatékonysági tippek házépítőknek - a Lepsényi Csillárszalontól

Mosonmagyaróváron egy üzletben - Deák Ferenc tér 3. -, de kibővített szolgáltatásokkal várja régi és új vásárlóit a Lepsényi Lámpaszalon, Villamossági és Uszodatechnikai Szaküzlet.

Lepsényi Zsolttal, az üzlet tulajdonosával az Otthonteremtő projekt befejező szakaszában találkoztam. Kíváncsian vártam, Ő mit tud majd tanácsolni a fiatal lakástulajdonosoknak. Nem is maradtunk praktikus ötletek nélkül! Ám a kezdetben még csak lámpaszalonként működő bolt ennél többet is nyújt. Sokkal többet!

Költséghatékonysági tippek következnek…

A saját házunkat én terveztem. A legtöbb anyagot, eszközt saját magam vásároltam. És elmondhatom, rengeteget tudtam így spórolni. – kezdte a körbevezetést a cégtulajdonos. - Ha egy új lakás vagy ház villamossági vezetékeire gondolunk, több méteres kábelek, kapcsolók és megszakítók jutnak eszünkbe. Az ember azt gondolná, talán ki sem tud igazodni közöttük. De ettől nem kell ennyire megijedni!

Csak egy listát kérünk, amit a lakástulajdonosok elkészíttetnek a villanyszerelővel és máris adjuk a termékeket – csomagban, raktárról, kedvezménnyel. Ennyire egyszerű az egész!


Csillárokat és lámpákat vásárolni sokkal személyesebb és izgalmasabb feladat. Miért vállaljuk át a kábelek beszerzését a szakemberektől?

Természetesen ez nem kötelező vagy elvárt feladat. Egy lehetőség, amit a cégünk kínál azoknak, akiknek fontos lehet, hogy az itt megtakarított összegből például még szebb vagy több csillárt, lámpát tudjanak vásárolni. Sokkal többet és sokkal szebbet, mint amit eredetileg terveztek.


Így már teljesen érthető! Ha így sokkal többet tudnak majd világítástechnikára költeni az ingatlantulajdonosok, akkor mi az, amit javasoltok számukra?

Az új lakásokba már csak LED izzós lámpát ajánlunk! Ennek megint csak költségmegtakarító hatása van, bár ez nem rövidtávon érvényesül. A LED izzós csillárok és lámpák tulajdonsága, hogy

  • a fogyasztásuk jelentősen kevesebb, mint az égős társaiké,
  • sokkal jobb fényerő érhető el velük
  • és minden termékre minimum 5 éves gyári garanciát adunk.

A modern formákról és egyedi kialakításokról pedig még nem is beszéltünk. Üzletünkben 200 gyártótól tartunk termékeket. Ahogyan a házak egyéb berendezései, úgy a lámpák is meghatározó részei otthonunknak. A lakásunk ékszerei.


200 lámpagyár összes termékeit átnézni, és kiválasztani a legmegfelelőbbeket nem egyszerű feladat nemcsak az értékesítőnek, hanem a vásárlónak sem. Hogyan tudtok ebben segíteni?

Fontos számunkra, hogy vevőink elégedetten és minél szebb otthonnal büszkélkedjenek. A világítástechnikai elemek kiválasztásában és szaktanácsadásában 15 éves tapasztalatunk van. A kábelektől a villanykapcsolókon át az égőkig, az asztali vagy beépített lámpáktól a legfényűzőbb csillárokig. Nagyon sok katalógust tartunk és stílus alapján is tudunk segíteni, hogy mindenki a legjobb döntést tudja meghozni.

És tudom, hogy még csak ősz van, de ha világítás, akkor mindenképpen meg kell említenem a karácsonyi dekor-világítási rendszereket és műfenyőket is, melyek üzletünkben ugyanúgy széles választékkal állnak rendelkezésre.

Az üzletben való beszélgetésünk alatt is nagy volt a nyüzsgés, de most épp nem a vásárlók miatt. Egy új üzletrész kerül hamarosan átadásra. Egy újabb termék és szolgáltatás-paletta, mellyel még tovább nő a Lepsényi Lámpaszalon, Villamossági Szaküzlet kínálata. Ez az uszodatechnika.

Ha egy mondatban kellene bemutatnod a kínálatot, mit mondanál róla?

Teljes uszodatechnikai profillal bővítjük vállalkozásunkat 2017. szeptemberétől:

  • kültéri medencék az egyszerűtől az építettig,
  • jakuzzik,
  • védőtakarók,
  • medencefedések,
  • vegyszerek,
  • vízforgatók,
  • létrák és minden kellék, ami csak kell az otthoni wellness élmények megteremtéséhez.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!


Elérhetőségek:

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Deák F. tér 3.

Tel.: +36-96/204-374

Lepsényi Csillárszalon Webáruház
Telefon:
+36-30/645-6423

Fax: +36-96/566-408

E-mail: info@lampavasar.hu

Skype: lampavasar

Web: www.lampavasar.hu

FB: www.facebook.com/Lepsényi Lámpaszalon & Villamossági & Uszodatechnikai Szaküzlet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.