Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Szeptember 08. 09:45, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Kommandósok fogták el az áldozatukat félholtra verő férfiakat

Kommandósok fogták el az áldozatukat félholtra verő férfiakat

Kommandósok fogtak el pénteken három férfit; azzal gyanúsítják őket, hogy augusztus közepén egy szegedi kocsmában félholtra vertek egy embert.

Kommandósok fogtak el pénteken három férfit; azzal gyanúsítják őket, hogy augusztus közepén egy szegedi kocsmában félholtra vertek egy embert – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Szenti Szabolcs elmondta, hogy a három gyanúsított augusztus 12-én egy kocsmában, a szegedi Ortutay utcában italozott, és a hajnali órákban, már erősen ittas állapotban szóváltásba keveredett egy 42 éves helyi lakossal. A vita hevében rátámadtak a sértettre, először ököllel ütötték, majd amikor a földre került, a fejét rugdosták, aztán gyorsan eltűntek a helyszínről. A sértettet a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.
A nyomozók kommandósok közreműködésével két gyanúsítottat - egy 43 éves szegedi és egy 42 éves szatymazi férfit - Szegeden, a Petresi utca egyik lakásában fogtak el. Néhány órával később Budapesten, a Szinyei Merse Pál utcában lecsaptak a csoport harmadik tagjára is. A gyanúsítottak büntetett előéletűek, egyikük július közepén szabadult.
A támadók ellen életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indult eljárás, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.