Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2018. Február 25. 20:00, vasárnap | Helyi
Forrás: http://www.aromax.hu/

Levendulaolaj jótékony hatása

Levendulaolaj jótékony hatása

A levendulaolajat sokan ismerik és szeretik, sokoldalúan felhasználható, jellegzetes, finom illattal rendelkezik.

Segítségre van a pattanások kezelésében, rendkívül értékes olaj, ha a problémás bőrön szeretnél segíteni, a hegesedést csökkenti, egyensúlyba hozza a túlzott faggyútermelést. Mindössze néhányat kell csepegtetni natúr krémhez, így akár minden nap hidratálhatod vele az arcodat.

A fülfájás ellen is kiválóan hat, a levendulaolajat melegítsd fel, és masszírozz el néhány cseppet a fül környékén.


Csecsemők számára és gyermekeknek semleges olajjal vegyítsük a levendulaolajat, így még inkább kíméletesen érintkezik majd a bőrfelülettel. Láz esetén is nyugodtan alkalmazhatjuk, ha a normál szint fölé emelkedik a testhőmérséklet, érdemes hűtőfürdőt venni, csepegtessünk bele néhány csepp levendulát, így eredményes hatást érhetünk el vele. Amennyiben az ekcéma tünetei jelentkeznek, steroidos krémek helyett válassz természetes segítséget, mindössze néhány csepp levendulaolajat kell bázisolajba csepegtetni, majd az érintett bőrfelületet kell vele bedörzsölni. Párnára csepegtetve néhány csepp levendulaolajat az alvás is sokkal jobban fog menni. Jól nyugtatja az idegrendszert, segít ellazulni a stresszes, mozgalmas nap végén. Az illatok a szobát átjárják és álomba ringatnak.


Minden ember számára jótékony hatással bír a masszázs, hiszen valódi gyógyírként szolgál, hatással van a vérkeringésre, izomlazításra, bőr megújulására, és elősegíti a méregtelenítést is. A lelkünket is élénkíti, nemcsak a testünket. Ma már nem kell óriási összegeket költeni arra, hogy felfrissüljünk ilyen módon. Nem kell mást tennünk, mint beszerezni egy masszázsolajat, kérjük meg közeli hozzátartozónkat, hogy masszírozzon meg minket. Fontos, hogy olyan masszázsolajat válasszunk, amely természetes hozzávalókból készül, adalékanyagmentes, így olyan hatást tudunk elérni, amely nem okoz bőrirritációt.

Télen gyakran előfordul, hogy fáradtnak, levertnek érezzük magunkat. Az Aromax édes hangulat masszázsolaja, mely többfajta hatóanyag természetes kivonatát tartalmazza, segíti az ellazulást, illetve tökéletes egy közérzetjavító masszázshoz, ami segít úrrá lenni a téli rossz hangulaton.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!