Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Február 26. 13:39, hétfő | Helyi
Forrás: Aqua Szolgáltató Kft.

Március 22. A Víz Világnapja - Felhívás rajzpályázatra

Március 22.  A Víz Világnapja - Felhívás rajzpályázatra

Az 1993-tól a világ számos országában megtartott jeles nap ez évi jelmondata: „Védd természetesen”.

Az AQUA Szolgáltató Kft. rajzpályázati felhívással fordul a szolgálati területén működő óvodákhoz és általános iskolákhoz. A március 20-ig beadandó pályaművek témája a víz, mint érték, annak védelme és a szennyvíz tisztítása.

A víziközmű szolgáltató vállalat szintén sok éves hagyományként fordul az alap-, a közép- és a felsőfokú iskolák tanulóihoz, hogy a rajzversenyben meghirdetett témakörben ugyancsak március 20-ig adják le fotópályázatukat.

Az AQUA Kft. Nyitott Kapuk programja keretében visszatérőn felajánlja a tanintézményeknek, hogy a Víz Világnapján 8 és 13 óra között ellátogathatnak a megjelölt telephelyeire. Március 13-ig történő jelentkezés esetén autóbuszról és szakmai programról a szolgáltató cég gondoskodik.

Mindezekről bővebben a www.aquakft.hu honlapon olvashatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.