Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. November 04. 08:55, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Megtámadtak egy nőt Szolnokon

Megtámadtak egy nőt Szolnokon

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 16 éves fiatal ellen, aki vasárnapra virradó éjszaka megtámadott egy fiatal nőt Szolnokon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Szabó Zita őrnagy tájékoztatása szerint a fiú földre rántotta áldozatát, ruháit elszaggatta. A sértett védekezés közben megharapta támadója fülét és segítségért kiáltozott, amelyet a környéken lakók meghallottak és értesítették a rendőrséget. Az erőszakoskodót az utcára lépő lakók zavarták meg, a fiatal elfutott a helyszínről.
A rendőrök a helyszín közelében negyedórán belül elfogták, majd őrizetbe vették a támadással gyanúsított szolnoki lakost.

Címkék: Bűnügy-erőszak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.