Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Szeptember 06. 19:22, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Mitől jobb az egyik tető, mint a másik?

Mitől jobb az egyik tető, mint a másik?

Milyen technológiával épülnek a modern tetők? Ezekkel a kérdéssekkel érkeztünk az ország nyugati régiójának, tető-kiegészítő termékekkel foglalkozó nagykereskedéséhez, a mosonmagyaróvári székhelyű Tető-Team Kft.-hez.

Mire figyeljünk a tető-kiegészítők kiválasztásánál?
Mit ajánl a szakember?

A teljes interjú az Otthonteremtő Magazinból. Vásárolj jegyet még ma! Erről ne maradj le! Részletek és jegyvásárlás itt...

Stulcz Róbert 2004-ben családi vállalkozásként indította saját tulajdonú cégét, amely ma már a térség egyik legmeghatározóbb viszonteladói hálózatának középpontjává nőtte ki magát.

De nem csak itt érvényesíti szaktudását. Évről évre szerveznek oktatásokat, workshopokat és vevőtalálkozókat mindazon szakember gárdáknak, akikkel együtt dolgoznak. Teszik mindezt azért, hogy a legkorszerűbb berendezések, építőanyagok és megoldási technológiák minél hamarabb eljuthassanak a haszonélvezőhöz, a végső fogyasztóhoz.


Hogyan kapcsolódik mindez az első mosonmagyaróvári Otthonteremtő Naphoz?
Az ügyvezető elmondása szerint: „Elsőként csatlakozni egy kiváló kezdeményezéshez mindig jó érzés. Ilyen még nem volt a városban, de még talán az országban sem. Saját tapasztalatainkat is figyelembe véve, ez mindenképpen nagy lépés a hiteles és minőségi információk első kézből való átadásához. Ezért is vállaltuk, hogy a Tető Team Kft. is képviselteti magát a rendezvényen.”

I. Otthonteremtő Nap

Új otthont vásárolnál? Korszerűsítenél vagy felújítanál? Minden tudnivaló egy napon, Mosonmagyaróváron. Részletek és jegyvásárlás itt:

Említettük, hogy 2004-ben alakult a cég, de tudjuk, hogy nem előzmény nélkül. Aztán jött egy építőipari válság, amiből ha nehezen is, de egyre több vállalkozásnak sikerült újra felállnia. Ma már 13 éve vagytok jelen a piacon, de korántsem ugyanazzal a portfolióval dolgoztok, mint annak idején. Mi változott? Mit érzékelnek ebből a vásárlók?

Nem mesébe illő történet a miénk. Úgy dolgozunk, mint bárki más. Alkalmazkodunk a piaci igényekhez és betartjuk azt az egyetlenegy szabályt, ami minden időben megállja a helyét: Mindig minőségben gondolkodunk.
Igen, a cégalapítás kezdetekor az volt a trend, hogy a tetőfedő munkák mellé bevállaltuk a külső szigeteléseket, a gipszkartonozást, az ajtó-ablak beszereléseket és még sorolhatnám. Ma már ezeket mind elhagytuk. Divatos szóval úgy mondják, hogy specializálódtunk.
2008 óta egyetlen tevékenységet végzünk: a tetőfedő mesterek – bádogosok, ácsok, tetőfedők - munkáit elősegítve csak a tetőszerkezetekkel kapcsolatos elemek beszerzésével foglalkozunk a legmagasabb minőségben.

Ez mit jelent? Mitől lehet jobb az egyik tető, mint a másik?

Nagyon sok dolgot tudnék itt felsorolni. Az egyik legalapvetőbb kiindulási pont azonban az, hogy lesz-e funkciója a tetőnek vagy sem?

Ha tetőtér beépítésben gondolkodunk, akkor érdemes megvizsgálni a következő elemek meglétét:

  • fizikai, páratechnológiai és egyéb műszaki követelményeknek való megfelelés.
  • milyen az átszellőzés, a szigetelés, a tervezés és maga a kivitelezés?

Talán nem is hinnénk, hogy az elmúlt években milyen nagy mértékű változások következtek be a tető-szerkezetek felépítése terén. Hatalmas fejlesztések vannak a szigetelőanyagok minőségében, sűrűségében, vastagságában. Megváltozott a tetőgerendák faanyagainak minősége és technikai követelményei is.

Csak egy példát mondok: kb. 5 évvel ezelőtt még szinte minden tetőt szegeltek, ma már a csavarozási technikák számítanak modern megoldásnak. Jobb kötéseket biztosít, és ha visszabontásra kerülne a sor, akkor is rugalmasabb lehetőségeket ad. Azt látjuk, hogy az ács munka inkább egy szerelősebb jellegű szakmunkába megy át, ehhez fejlesztik a precíz munkagépeket, szerszámokat is.

Egy modern tető technikailag hatékonyabb, könnyebb szerelésű, stabil és megbízható szerkezet kialakítását jelenti, megtartva természetesen az alapvető elvárásokat:

  • szigetelés,
  • vízzárás,
  • és védelem minden időjárási viszony ellen.

Mi köze lehet mindennek a ma olyan népszerű CSOK-hoz?

Látszólag talán semmi. Közvetett módon azonban nagyon is sok. Számunkra fontos, hogy egy épülő otthon biztos fedélként szolgáljon egy egész életre lakói számára. Ehhez nagyon jó lehetőség a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, hiszen megadja azt a teret a fiataloknak, hogy új építésű, minőségi anyagokkal felszerelt lakásokba, családi házakba tudjanak költözni.

A szakemberek számára pedig generált egy olyan fejlődési tendenciát, aminek hatására hatékonyabban, gyorsabban és új megoldási eljárásokkal tudják kivitelezni a szakmunkákat. A kettő kölcsönhatásban van egymással. Egymásra épülő folyamat, amelynek több tulajdonsága mellett a legpozitívabb a hatása a minőségi alapanyagok és felépítmények elterjedése.

Úgy érzem, jó irányba haladunk - így együtt!

Elérhetőségek:

Cím: Mosonmagyaróvár, Hanság utca 7.

Tel: 0696576513

Mobil: 06205191881

Web: www.tetoteam.hu

Otthonteremtő Nap Mosonmagyaróvár
2017. szeptember 22. 17.00 – 19.00
Helyszín:
Flesch Károly Kulturális Központ
Jegyár: 1000 Ft
Jegyvásárlás: Global Alkusz Iroda, Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca 14.

A jegyek fogynak! Foglald le itt: 06 20 577 3191

Egy különleges céges összefogás és információs nap, hogy minél egyszerűbb legyen az otthon megteremtése. Több évtizedes szakmai tapasztalatok, trendek, exkluzív szolgáltatások és még több belső információ a lakásvásárlás témakörében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.