Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Augusztus 21. 02:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKCSE

MKC a Szent István Napokon

MKC a Szent István Napokon

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club három kiválóságával Bardi Fruzsinával, Giricz Laurával és Gyimesi Kittivel találkozhattak a Szent István Napokra kilátogatók szombat délután.

Az MKC-s kézilabdázók örömmel beszélgettek egy jót az érdeklődőkkel és néhány közös fotó is elkészült.

A lányok meglepetés ajándékkal is kedveskedtek, rengeteg szurkolói matricát osztottak szét, amelyeket autogramjaikkal is szívesen elláttak.

Nagyon jók ezek a rendezvények, hiszen itt újabb lehetőség nyílik arra, hogy a városlakók megismerjenek bennünket – mesélte el Bardi Fruzsina. - Ez csak pár óra az életünkből, ám ilyenkor sokat adhatunk vissza abból a szeretetből, amit mi is kapunk a pályán. Nekünk ilyenkor az a feladatunk, hogy megszerettessük a kézilabdát mindenkivel. Jöjjenek ki a mérkőzéseinkre, vagy akár kedvet csináljunk ahhoz, hogy elkezdjék ezt a sportot.”

„A szurkolóink fantasztikusak – tette hozzá Fruzsi. - Nagy élmény számunkra is, ha zúg a csarnok, plusz motivációt ad és különleges érzés. Kiállnak mellettünk jóban, rosszban és mi ezt szeretnénk meghálálni. Az utóbbi pár hétben például több edzőmeccset is játszottunk és jó volt látni, hogy délelőtt is több százan kijöttek megnézni minket. Manapság ritka az olyan szurkolói társaság, amilyen itt, Mosonmagyaróváron van, meg kell őket becsülni.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.

2024. Július 31. 07:59, szerda | Belföld

Kijött a GDP adat, szenved a magyar gazdaság

2024. Július 31. 07:58, szerda | Belföld

Egyre többet mobilnetezünk külföldön

Sokkal bátrabban használunk mobilinternetet az országhatárokon túl, mint néhány évvel ezelőtt, miközben a roaming hanghívások mennyisége nem növekedett