Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Június 04. 22:51, vasárnap | Helyi
Forrás: Credobus Mosonmagyaróvár

Összefoglaló=Győzelem

Összefoglaló=Győzelem

Credobus Mosonmagyaróvár - Vác FC: 2-1 (1-0)

2017.06.04. Mosonmagyaróvár 500 néző

vezette:Farkas Tibor

Vác: Halasi-Hegedűs, Nagy S,(Niedermüller 68’) Tóth F, Gulyás(Szenes46’)-Rása,(Tóth B 27’) Tóth G-Major, Kákonyi, Zsolnai, -Rusvay

vezető edző: Nagy Tibor

Credobus Mosonmagyaróvár: Boros,-Bohner, Koszó, Deák, Galambos,-Zsirai(Mundi 79’)-Czár, Laki,- Bartos,Kószás,(Lázár 61’) Németh M(Katona 58’)

szakmai igazgató: Nagy Mihály

A 17 percben Czár labdájával Laki lépett ki, a vendégvédők hazaadták kapusuknak a labdát Laki elől, ezért a játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt a 16-os vonaláról. A szabadrúgást Kószás legurította Czár elé, aki a jobb felső sarokba lőtt. 1-0 a hazaiaknak.

A 74 percben Czár- Galambos összjáték után Galambost a vendégvédők buktatták a 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt. A 11-est Czár magabiztosan értékesítette, a jobb alsó sarokba lőtt. 2-0

A 87 percben szépített a Vác. Egy bal oldali kényszerítőzés után Kákonyi a bal alsó sarokba lőtt, ezzel kialakította a 2-1 es végeredményt.

Az első 15 perc kiegyenlített játékot hozott.

A hazai gól után a Vác átvette a játék irányítását, több lehetőséget is teremtett a Credobus Mosonmagyaróvár kapuja előtt, de a befejezéseik pontatlanok voltak.

Két egyforma játékerőt képviselő csapat csatáját láthatták a nézők.

Az egész mérkőzés során mindkét csapat pontatlanul sok hibával játszott. A hazai csapat növelni tudta előnyét, a vendégek már csak szépíteni tudtak. Credobus Mosonmagyaróvár így győzelemmel búcsúzhatott közönségétől, és megőrizte nyolc hete tartó veretlenségét.

Nagy Tibor: Az egész éves teljesítményhez gratulálok a srácoknak. Remélem a következő évünk is ilyen sikeres lesz.

Nagy Mihály: A Vác ebben a felállásban is nagyon nehéz ellenfél volt. Sokat kivett belőlünk a védekezés, de sikerült megőrizni előnyünket.

Gólszerzőnk: Czár Richárd

fotó: archiv

FELHÍVÁS - Nyári focitábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 21:23, szerda | Sport

Benyó Máté dobogóra állhatott Nyirádon

Felemás hétvégét zárt a Korda Racing a Rallycross Európa-bajnokság idei második, nyirádi állomásán. Benyó Máté dobogóra állhatott, Kovács Sámuel elődöntőbe jutott, ott végül azonban nem termett számára babér.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.