Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. December 01. 20:52, vasárnap | Helyi
Forrás: saját

Pillants be a K1 világába! - interjú

Pillants be a K1 világába! - interjú

December 8.-án kerül megrendezésre a mosonmagyaróvári Wittman Antal parkban K1-MMA verseny.

E heti beszélgetésünk főszereplője Meszlényi Gábor, a VI-GO SE edzője, témánk pedig a december 8-án megrendezésre kerülő K1-MMA mosonmagyaróvári gálája. Ismerkedjünk meg velük! :)

A K-1 illetve MMA sportágak (ma már azt gondolom bátran nevezhetőek sportágaknak) a profi box után méltán a két legnépszerűbb küzdősport. A két legkeményebb szabályrendszert felvonultató sportágról beszélünk, mivel a K-1-ben, ill., MMA-ban az összes küzdősport engedélyezett eleme, technikája megtalálható. A MOGAAC-ban, már két ízzel került ilyen gála megrendezésre. Tavaly, illetve három évvel ezelőtt.


Mindkét alkalommal nagy sikert aratott a rendezvény, teltház volt a mi kis sportcsarnokunkban. Bízom benne, hogy idén is hasonlóképp lesz, ugyanis jómagamon kívül még nyolc helyi versenyző is szerepel az összesen 16 mérkőzéses gálán, tehát szükségünk lesz a bíztatásra. Az este folyamán mindenki egy meccset vív csak, nem lesz tornarendszer. A versenyzők megtapasztalhatják milyen körülmények között bunyóznak a profik: ring lesz a küzdőtér, zenés bevonulás minden versenyzőnél, speaker, táblahordó lányok, fénytechnika, remélhetőleg népes szurkolótábor. Tehát minden adott lesz, ami egy jó hangulatú bunyós estéhez kell.

Mit kell tudnunk a mosonmagyaróvári csapatról? Mióta edz a csapat, kik a tagjai?

A VI-GO SE. hivatalos megalakulásának időpontja 2011 év elejére tehető. Azóta van egy pici, de jól felszerelt termünk is, amely a Wittman Antal parkban, a Gazdász Hotel egyik helységéből lett kialakítva. Azóta napi szinten edzünk a fiúkkal.

A hétvégi versenyen indulók névsora:

1, Farkas László

2, Pusztai Alex

3, Bektas Ibrahim

4, Mészáros Csaba

5, Lelkes Adrián

6, Hadarits László

7, Ravasz Roland

8, Pribránszki Ákos

és én, azaz Meszlényi Gábor. Ez csak a mostani versenyzők létszáma, az egyesület edzésein több ember is részt vesz.


Milyen eredményeket értetek el eddig?

Egy hónappal ezelőtt nagyjából ez a csapat Dorogon járt, egy kick-box szövetség által rendezett országos versenyen, ahonnan 6 arany, 3 ezüst és 3 bronzérmet hoztunk haza. Ez volt az első nagyobb versenyünk és azt gondolom, ahogy az eredmények is mutatják, hogy csillagos 5-re vizsgázott a csapat. Jómagam még gyermekkoromban nyertem több ízben országos JUDO versenyeket. Majd már felnőttként kick-box sportágban sikerült két alkalommal is világkupa győzelmet aratnom. Utóbbi 4 évben K-1 sportágban versenyzek, ahol még veretlen vagyok.

Milyen alkalomból kerül most újra megrendezésre a sportgála?

Szeretnék kultuszt teremteni Mosonmagyaróváron ezeknek a gáláknak. Ez a
3. alkalom, hogy létrejön ez a rendezvény és jövőre is szeretném, szeretnénk megszervezni.

Milyen korosztály mérkőzéseit láthatjuk?

Az első mérkőzést 14 évesek, a másodikat 16 évesek vívják. Majd a program többi részében felnőtt korosztályú versenyzők lépnek színre.

Mikor kezdődik pontosan a rendezvény?

16 órai kapunyitás, majd 17 órai kezdés. Mindenkit szeretettek várunk!!!

Így legyen, legyünk ott minél többen! :)

Szerk.: Nemes Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 08. 07:51, csütörtök | Belföld

NAV: a lakáskiadáshoz nem kell feltétlenül adószámot kiváltani

A lakáskiadáshoz nem kell feltétlenül adószámot kiváltani, hacsak a bérbeadó nem választ valamilyen adószámhoz kötött gazdálkodási formát

2024. Augusztus 08. 07:50, csütörtök | Belföld

Brüsszeli hazugsággyárról beszélt Szijjártó Péter

A brüsszeli hazugsággyár lendületét sem a tények, sem a nyár nem törték meg és jól láthatóan a folyamatos kudarcok sem zavarják meg a működését - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.