Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2023. Február 20. 13:08, hétfő | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség, két közlekedési balesettel kapcsolatban is.

Még 2022 december elején, a délelőtti órákban Hegyeshalom állomásnál egy ismeretlen sofőr, a sorompóval biztosított kereszteződéshez érve, a sorompó csapórúdját megrongálta. Szintén tavaly decemberben Levél külterületén a Vadvirág utca végén található vasúti átjáróban található fényjelző alsó fehér lámpaüvegét ismeretlen személy kitörte, és a vasúti pályatest túloldalán lévő fényjelzőkészülék fehér szabadjelzést adó lámpái nem működtek rendeltetésszerűen. Mindkét esetben az elkövetők a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztették. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a képernyő alján látható elérhetőségek valamelyikén. (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 8., 96/215-433)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 14:27, csütörtök | Helyi

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a rendőrök azt a 34 éves férfit, aki nemrégiben több tulajdont is megrongált Hegyeshalomban.

2023. Március 21. 13:26, kedd | Helyi

Rendhagyó technika-történet óra

Dr. Kocsis Sándor gyémántdiplomás gépészmérnök rendhagyó technikatörténeti órát tart a Huszár Gál Városi Könyvtár emeleti olvasóterében március 28-án, kedden 17 órától.

2023. Március 21. 10:41, kedd | Helyi

Ittasan vezetett, veszélyesen előzött - Négy és fél évet is kaphat a szentesi férfi

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki még 2022 nyarán okozott balesetet Hegyeshalomban ittasan.

2023. Március 20. 10:23, hétfő | Helyi

Elérhetők az adóbevallási tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az idén több mint 5,6 millió adózónak készítette el az szja-bevallási tervezetét. Az adóbevalláshoz segítséget kapnak az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is.