Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Június 04. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: rajkaitakarek.hu

Tájékoztatás bankszünnapról - Nyitás 2017. június 6-án

Tájékoztatás bankszünnapról - Nyitás 2017. június 6-án

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Rajkai Takarékszövetkezet 2017. június 1-jén és 2-án - új informatikai rendszerre történő átállás miatt - könyvelési és pénztári bankszünnapot tart.

A bankszünnapokon, valamint 2017. június 3-án (szombaton) kirendeltségeink zárva tartanak, a telefonos és személyes ügyintézés ezeken a napokon szünetel.
A bankszünnapokon beérkező jóváírások, munkabérek, járandóságok 2017. június 6-án kerülnek könyvelésre az érintett lakossági és pénzforgalmi számlákon.
A bankszünnapokkal egyező értéknappal és teljesítési nappal sem papír alapon, sem elektronikus úton nem tudunk megbízást befogadni és teljesíteni, az ezeken a napokon esedékes rendszeres megbízások, csoportos beszedések, hiteltörlesztések, betétlekötések a következő banki munkanapon kerülnek teljesítésre.
Az ügyfeleink által használt elektronikus csatornák (Netbank, Electra Internet Bank, Electra Home Bank) 2017. május 31-én 15 órától 2017. június 6-án 8 óráig nem lesznek elérhetőek.
Bankkártyával történő készpénz felvételre, internetes vásárlásra és POS terminálon keresztül történő vásárlásra a 2017. május 31-i záró egyenlegnek megfelelő összeg erejéig lesznek jogosultak a bankkártyával rendelkező ügyfeleink.
Egyúttal felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2017. június 5-én pünkösdhétfő munkaszüneti nap miatt tartanak zárva kirendeltségeink.
A bankszünnapot és munkaszüneti napot követő első banki munkanap 2017. június 6.
Tudjuk, hogy ezzel a kényszerű megoldással nehéz helyzetet teremtünk az Önök számára, de más módon nem oldható meg az új informatikai rendszerre történő átállás.
Kérjük tájékoztatásunk megértő elfogadását. Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.


Türelmüket előre is köszönjük.

Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 21:23, szerda | Sport

Benyó Máté dobogóra állhatott Nyirádon

Felemás hétvégét zárt a Korda Racing a Rallycross Európa-bajnokság idei második, nyirádi állomásán. Benyó Máté dobogóra állhatott, Kovács Sámuel elődöntőbe jutott, ott végül azonban nem termett számára babér.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.