Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Május 04. 23:00, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ismét megszervezi a lomtalanítást koncentrált gyűjtőpontokon, ellenőrzötten az alábbiak szerint:

  • A mosoni városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen és a Mosoni temető ill. szabad strand mögötti önkormányzati területen (Csikusz, szabad strand felőli megközelítéssel) lesz elhelyezhető a lom konténerekbe 2017. május 5-én, pénteken 12-17 óráig, május 6-án, szombaton 8-16 óráig.
  • A magyaróvári városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, a Kapucinus u. sóház mögötti parkolóban és a Flesch K. Kulturális Központ parkolóban (Károly u. felől) lesznek kihelyezve a gyűjtőkonténerek 2017. május 12-én, pénteken 12-17 óráig, május 13-án, szombaton 8-16 óráig.

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven! Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, elhasznált gumiabroncs/autógumi/, stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos!

A még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Mindenféle hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a Gabonarakparton a hulladékudvarban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.

2024. Július 30. 15:37, kedd | Sport

Futamgyőzelmek és értékes pontok a Histo Cup-on!

A Pannónia Ringen járt a Kermor Motorsport legénysége, és ha már ott voltak sikerrel jártak!

2024. Július 30. 08:12, kedd | Sport

Párizs 2024 - Az argentinokat legyőzve javított a férfi kézilabda-válogatott

A magyar válogatott remek játékkal 35-25-re győzött hétfőn Argentína ellen a párizsi olimpia férfi kézilabdatornáján, a csoportkör második fordulójában.

2024. Július 30. 08:10, kedd | Külföld

Robert Fico: ha Kijev tovább blokkolja az orosz kőolajexportot, Szlovákia leállítja a gázolajkivitelt Ukrajnába

Amennyiben a következő napokban nem újul meg az orosz kőolaj Ukrajnán át történő szállítása, a pozsonyi Slovnaft kőolajfinomító leállítja az Ukrajnába történő gázolajkivitelt