Városlista
2024. augusztus 10, szombat - Lörinc

Hírek

2013. Május 22. 13:49, szerda | Helyi
Forrás: oxigén média

Testületi ülés

Testületi ülés

Soros testületi ülését tartja csütörtök délután 1 órakor a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő testülete.

Napirenden lesz a gyermekjóléti és gyermekvédelmi intézmények elmúlt évi tevékenységének értékelése, a közalapítványok közhasznúsági jelentésének jóváhagyása, valamint a Flesch Károly Nonprofit Kft. beszámolója tevékenységéről, a Futura működéséről.

A képviselők tárgyalják az önkormányzat 2011–2014 közötti gazdasági programjának időarányos teljesítését, a lakbér-, illetve a szociális rendelet módosítását, a közbeszerzési szabályzat jóváhagyását, az Iskola utcai ingatlan értékesítésre kijelölését. Döntenek a Bóbita Óvoda és az Őzikés Óvoda vezetőinek kinevezéséről, „a város kiváló óvónője, tanítója, tanára és középiskolai tanára", illetve „Mosonmagyaróvár kiváló egészségügyi dolgozója" díjak adományozásáról is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 10. 09:39, szombat | Életmód

Újra láthatóak lesznek barnamedvék a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Csángót és Hargitát, a két barnamedvét pénteken, a Fővárosi Állat- és Növénykert 158. születésnapján mutatják be a nagyközönségnek.

2024. Augusztus 10. 09:36, szombat | Sport

Párizs 2024 - Ezüst- és bronzérem a női kajak párosoknál

Ezüstérmet nyert a Csipes Tamara, Gazsó Alida Dóra kajakos páros 500 méteren a párizsi olimpián, a Pupp Noémi, Fojt Sára kettős pedig nagy izgalmak után a németekkel holtversenyben harmadik lett.