Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2023. Január 11. 08:25, szerda | Helyi

Több mint 11 és fél millió forint értékű cigarettát találtak a NAV munkatársai

Több mint 11 és fél millió forint értékű cigarettát találtak a NAV munkatársai

Több mint öt ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök annak az autónak a csomagtartójában, amit az M1-es autópályán ellenőriztek a napokban.

Csehországba tartott autójával egy férfi, amikor az M1-es autópályán ellenőrizték a pénzügyőrök. Az ukrán sofőr azt mondta, csupán a téli kerék garnitúrája van a csomagtartójában. Az ellenőrzéskor a kerekek mögül egy zsákból, illetve a dupla padlóban kialakított rejtekhelyről 5 ezer 500 doboz cigaretta került elő. A férfi azt mondta, hogy nem tudott az elrejtett rakományról, mint ahogy arról a fél négyzetméteres nyílásról sem, ahol bejuthattak a dobozok.

A több mint 11 és fél millió forint értékű füstölnivalót a NAV pénzügyőrei lefoglalták és költségvetési csalás elkövetésének alapos gyanúja miatt feljelentést tettek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 14:27, csütörtök | Helyi

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a rendőrök azt a 34 éves férfit, aki nemrégiben több tulajdont is megrongált Hegyeshalomban.

2023. Március 21. 13:26, kedd | Helyi

Rendhagyó technika-történet óra

Dr. Kocsis Sándor gyémántdiplomás gépészmérnök rendhagyó technikatörténeti órát tart a Huszár Gál Városi Könyvtár emeleti olvasóterében március 28-án, kedden 17 órától.

2023. Március 21. 10:41, kedd | Helyi

Ittasan vezetett, veszélyesen előzött - Négy és fél évet is kaphat a szentesi férfi

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki még 2022 nyarán okozott balesetet Hegyeshalomban ittasan.

2023. Március 20. 10:23, hétfő | Helyi

Elérhetők az adóbevallási tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az idén több mint 5,6 millió adózónak készítette el az szja-bevallási tervezetét. Az adóbevalláshoz segítséget kapnak az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is.