Városlista
2024. szeptember 12, csütörtök - Mária

Hírek

2014. Augusztus 15. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Újabb boltokat nyithat a Bónusz Brigád

Újabb boltokat nyithat a Bónusz Brigád

Számottevő mértékben nőtt az egy évvel korábbihoz képest a Bónusz Brigád forgalma a nyári időszakban, ami elsősorban a legnagyobb hazai közösségi vásárlói szolgáltatásnál az év első hónapjaiban végrehajtott átszervezésnek volt köszönhető – mondta el a Világgazdaságnak Kaprinay Zoltán, a társaság társalapítója és ügyvezető igazgatója.

A cégvezető közlése szerint mivel a múlt év a vártnál kisebb növekedést hozott – a 2012-es 1,8 milliárd forintról 1,9 milliárd forintra nőtt a Bónusz Brigád forgalma – új stratégiát dolgoztak ki, és az intenzívebb növekedést támogató intézkedéseket hoztak.

Ennek keretében jelentősen növelték a partnerek, a kínált termékek és szolgáltatások számát és bővült az alkalmazotti, illetve értékesítői létszám is. A Bónusz Brigádon még néhány hónapja is egyszerre nagyjából 200 árucikk, szolgáltatás és utazási ajánlat volt elérhető, jelenleg pedig ezek száma meghaladja az ötszázat. A szolgáltatást működtető Skoopy Kft.-nél dolgozók száma a múlt évben 23 volt, ezt közel felével növelték. A társaság munkáját egyéni vállalkozóként segítő értékesítők körét jelenleg is folyamatosan bővítik, már 20 fölött van a számuk, és Kaprinay Zoltán elmondása szerint a piaci lehetőségek alapján ennek akár többszörösét is felvehetik még az idén.
A 2010 őszén indult Bónusz Brigád a hazai közösségi vásárlói piac legnagyobb szereplője, részesedése már meghaladja a 75 százalékot. „A mi piacunkon megtörtént a konszolidáció, most a hazai e-kereskedelmi piac meghatározó szereplőihez, az Extreme Digitalhoz és a Shopline-hoz hasonló súlyú céget kell építenünk. Ennek megfelelően bővítettük a Brigádot és alakítottuk át a működést. A májusban lezárult átszervezés első eredményei már júniusban látszódtak, de az egyébként rekord forgalmú hónapot a júliusi eredménnyel máris megdöntöttük. Az idén mindenképp kétmilliárd forint fölötti forgalommal számolunk” – közölte Kaprinay Zoltán.

A Bónusz Brigád vezetőjének közlése szerint a forgalomból egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a termékek és az utazási ajánlatok. A növekvő számú termékajánlat miatt a cég ma már jelentős raktárkészlettel dolgozik és saját raktárat is kialakítottak a Brigád Bolt mellett. „A fogyasztók igénylik, hogy a boltban ne csak átvehessék az árut, de klasszikus módon vásárolhassanak is. Az év második felében átalakítjuk a boltot és nagyobb fókuszt helyezünk az offline értékesítésre, ami akár újabb boltok nyitásához is vezethet” – tette hozzá a cégvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország célja az albán európai uniós csatlakozási fejezetek megnyitása

Magyarország célja az albán európai uniós csatlakozási fejezetek első három csoportjának megnyitása még hazánk idei soros elnökségi időszaka alatt

2024. Szeptember 12. 06:00, csütörtök | Belföld

ingatlan.com: másfél évtizedes rekordot döntött az új lakások kínálata

Adataik szerint szeptember közepén több mint 8100 új lakást, és házat kínáltak eladásra az országban, ami másfél évtizede nem látott szintet jelent.

2024. Szeptember 11. 06:00, szerda | Belföld

EU-elnökség - Kovács Zoltán: logisztikai kihívások, ambiciózus magyar program

A magyar EU-elnökség hatalmas logisztikai kihívást jelent, miközben a kormány ambiciózus programot szeretne megvalósítani ebben a fél évben. Erről Kovács Zoltán államtitkár beszélt kedden Budapesten egy rendezvényen.

2024. Szeptember 11. 06:00, szerda | Belföld

KSH: augusztusban 3,4 százalékkal nőttek az árak

2024. augusztusban az egy évvel korábbiakat átlagosan 3,4 százalékkal meghaladták, júliushoz viszonyítva átlagosan nem változtak a fogyasztói árak - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).