Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Szeptember 28. 00:00, csütörtök | Helyi

Újdonságok a GreenGate-nél

Újdonságok a GreenGate-nél

A dán GreenGate Európa egyik élvonalbeli, skandináv stílusirányzatot képviselő lakberendezési márkája. A félévente megújuló kínálatában a romantikus és a vintage stílus kedvelői találhatják meg kedvenc darabjaikat.

A GreenGate fő hitvallása a termékek jó kombinálhatóságában rejlik. A különböző termékkollekciók náluk nem egymástól függetlenül, hanem egymással összefüggésbe, egymásra reflektálva léteznek. Mindig van egy közös pont a kollekciók között. Lehet ez egy szín, vagy egy minta. Nagyon jó példa erre a Donna white és az Elinor green kollekciók esete. Itt a mintázat különböző, de a mélyzöld szín használata mégis összeköti a termékeket.

Ahhoz, hogy könnyedén és praktikusan kombinálhassunk egy-egy termékeket a kollekcióból, elég találni egy közös árnyalatot, vagy hasonló designelemet használni, így az eredmény ugyanolyan lenyűgöző lesz. Minden csak a mi fantáziánkra van bízva, kombináljuk bátran a színeket és formákat! A Sasha dark grey és Leoma peach termékek púderrózsaszín árnyalatai rendkívül jól kombinálhatóak egymással. Amíg a dark grey termék meghatározó design elemmel bír, addig a Leoma peach-nél egyfajta könnyed lezáró díszítő elemet láthatunk. Ugyanígy kiemelhetjük a Tammi pale blue és a Tammi pale pink termékeket is, amelyeket szintén könnyedén párosíthatjuk egymással.


A GreenGate nagyon ügyel a romantikus irányvonalat követő termékekre, ugyanakkor ezek összeilleszthetőségére. Ezek a termékek bármilyen alkalomra tökéletes választások lehetnek, de ha azonos színelemeket használunk, az ebédlőasztalon is esztétikus látványt nyújthatnak. A SkandiTrend termékeiről egy az egyben elmondható, hogy a romantikát és az egyediséget tükrözik, számos választékkal kedveskednek minden érdeklődőnek. 2011-ben indult webáruház a romantikus és skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával, valamint vintage stílusú konyhai kiegészítőkkel foglalkozik. A GreenGate gondoskodik a részletekről, így nekünk csak a kedvenc színeket vagy formákat kell kiválasztani. Rendkívül könnyed és romantikus, így a dekorációk is ilyen hangulatot kölcsönöznek környezetüknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.