Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2012. Június 26. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Van kereslet a luxuslakások iránt

Van kereslet a luxuslakások iránt

A főváros három budai kerületében az idén ötven luxuslakás épül, a nem csökkenő keresletben szerepe van annak, hogy ezek az ingatlanok őrzik értéküket - közölte az OTP csoport két ingatlanos cége, a beruházó OTP Ingatlan Zrt., és az ingatlanközvetítéssel foglalkozó OTP Ingatlanpont Kft. az MTI-vel.

Az idei első néhány hónapban a luxusszegmens iránti megélénkült érdeklődés oka részben a nemzetközi pénzügyi bizonytalanság volt a közlemény szerint.
Jellemzően a Budapest I., II. és XII. kerületben található luxuslakások iránt mutatkozik leginkább kereslet, ezeknek az ingatlanoknak a négyzetméterára meghaladhatja a 600-700 ezer forintot is. A lakók ezért az összegért elvárják, hogy az ingatlan elhelyezkedése, és kivitelezési minősége is kiemelkedő legyen, ugyanakkor mára már nem követelmény a portaszolgálat, vagy a közös wellness- és sportrészleg, amelyek jelentősen növelik a közös költséget.

Címkék: Gazdaság-ingatlan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:59, szerda | Belföld

Kijött a GDP adat, szenved a magyar gazdaság

2024. Július 31. 07:58, szerda | Belföld

Egyre többet mobilnetezünk külföldön

Sokkal bátrabban használunk mobilinternetet az országhatárokon túl, mint néhány évvel ezelőtt, miközben a roaming hanghívások mennyisége nem növekedett

2024. Július 30. 08:10, kedd | Belföld

Lázár János: augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál

Augusztusban fizetés kiegészítés lesz a MÁV-nál, és nagy bejelentések várhatóak a minisztériumban Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfői Facebook-posztja szerint.

2024. Július 30. 08:08, kedd | Belföld

Budapesten és száznyolcvan településen folytatódik a szúnyogok elleni védekezés

Tíz vármegye száznyolcvan településén és hat budapesti kerületben, összesen negyvenezer hektáron folytatódik a szúnyoggyérítés a héten; a gyérítést végző járművek az esti és az éjszakai órákban dolgoznak