Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Képek | Kiállítás

A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása

2020-04-18 11:22:23

Minket, az InfoMosonmagyaróvárt ért a megtiszteltetés, hogy bemutassunk Önöknek a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítását.

Elsőként jöjjön a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület elnökének, Kertész Attilának a köszöntője: "Köszöntöm a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület tagjai nevében a fotókiállítás vendégeit a virtuális térben. A hagyományos tavaszi fotókiállításunk képeit itt mutatjuk be a járványveszély okozta akadályok miatt. Fotós társaimmal igyekeztünk a képek hangulatán keresztül mindazoknak biztatást adni, akik kényszerűségből kénytelenek otthon maradni. A Facebook oldalunkon további sok-sok kép várja a látogatókat és a fotózást kedvelőket. A szlogenünk mindig átlendített bennünket a nehézségeket; ... MENNI, TENNI, EXPONÁLNI - NEM SIRÁNKOZNI!"

A remek fotókat köszönjük a Mosonmagyaróvári Fotó Egyesületnek, és külön elismerés illeti Scháling Anitát, aki sokat segített, hogy ez az online kiállítás megvalósuljon.

A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása
A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása A Mosonmagyaróvári Fotó Egyesület online kiállítása