Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 26. 14:01, vasárnap | Belföld

Egyre több szlovák vásárol nálunk ingatlant

Egyre több szlovák polgár él a határhoz közeleső magyarországi településeken, ahova az olcsó ingatlanok vonzzák őket. Elsőként a Pozsonyhoz közeleső Rajkát célozták meg, főleg régebbi házakat, építési telkeket vásároltak

2012. Február 23. 07:09, csütörtök | Belföld

Lakáspiac: lassabb értékesítés, növekvő közvetítői szerep

A válság évei alatt elfeleződött az adásvételek száma, tíz-tizenöt százalékkal csökkentek az árak, de nem csak ez jelezte, hogy baj van az ingatlanpiacon.

2012. Február 20. 07:19, hétfő | Belföld

Egyre több magyar üdül saját horvátországi nyaralóban

Egyre több magyar tölti horvátországi nyaralását saját vagy rokonai, barátai tulajdonában lévő ingatlanban – derül ki a horvát statisztikai hivatal most publikált, 2011-es összesített adataiból.

2012. Február 02. 07:43, csütörtök | Belföld

Vége az alkalmi lakásvételnek? - a végtörlesztés mérlege az ingatlanpiacon

Január 30-ával lezárult a végtörlesztési lehetőség azon ingatlantulajdonosok számára is, akik az ehhez szükséges tőkét ingatlanuk eladásából teremtették elő.

2011. December 28. 15:19, szerda | Belföld

Megdobta a december az eladott lakások számát

Decemberben már a tranzakciók harmada „végtörlesztéses” adásvétel. Aki azonban ingatlaneladással kíván élni a lehetőséggel, annak sietnie kell.

2011. December 06. 07:37, kedd | Belföld

Megmentik a bajba jutott devizahiteles családokat

A parlament hétfői döntésével a Nemzeti Eszközkezelő januártól megvásárolhatja a bajba jutott kétgyermekes, rászoruló devizahiteles családok jelzálogjoggal terhelt lakóingatlanát.

2011. November 06. 07:29, vasárnap | Kék hírek

Csalók verik át a devizahiteleseket

Megnőtt ezekben a hetekben azoknak a száma, akik pénzügyi szakértőként állítják be magukat, így igyekeznek hasznot húzni a bajban lévő devizahitelesek kiútkereséséből – állítja a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat jogásza.

2011. November 03. 14:33, csütörtök | Kék hírek

Budai Gyula közölte: nyomozást rendelt el a rendőrség

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el a debreceni MÁV Hajdú Kft. privatizációja ügyében ismeretlen tettes ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

2011. November 03. 07:29, csütörtök | Kék hírek

Kokain volt a szivarokban

Szivarokba rejtett kokainra bukkantak a rendőrök egy nyírteleki ingatlanban tartott házkutatáskor – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

2011. November 02. 14:25, szerda | Belföld

Százmilliókat takaríthatnak meg

Azzal, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es és 2-es terminálja között lévő épületekbe költözik vissza a társaság, évi közel egymillió eurót takaríthatnak meg – írja a Világgazdaság szerdai számában.

2011. Október 28. 07:33, péntek | Kék hírek

Villanyszerők manipulálták a villanyórákat

Villanyórákat manipulált áramlopáshoz két villanyszerelő Kelet-Magyarország öt megyéjében.

2011. Október 24. 07:21, hétfő | Belföld

A végtörlesztés a befektetési alapok vagyonát is apaszthatja

A kedvezményes devizahitel-végtörlesztés erőteljesen morzsolja majd a lakossági megtakarításokat, így a nyugdíjpénztári vagyonátadás után a befektetési alapokból is újabb összegek áramlanak majd ki.