Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Április 13. 00:15, csütörtök | Helyi
Forrás: http://www.mte1904.hu/ Szerző: Válint Angéla

Credobus Mosonmagyaróvár hírek

Credobus Mosonmagyaróvár hírek

Credobus Mosonmagyaróvár – Budaörs találkozó összefoglaló

2017. április 9-én Budaörs csapata vendégeskedett Mosonmagyaróváron.

Csapatunk Király József vezetődező vezetésével az alábbi összeállításban lépett pályára:
Boros- Bohner (5.’Kószás) – Koszó- Lázár- Galambos- Zsirai- Bartos- Schmatovich- Czár-
Darázs( Németh Márk)- Laki (Jasarevic)

Balszerencsésen kezdődött számunkra mérkőzés. Bohner Rolnad az 5. percben vádli sérülést szenvedett, ezután a 11. percben a Budaörs játékosa Csillag, szabadrúgásból a bal felső sarokba talált így megszerezte a vezetést jelentő találatot.

Az első félidőben többnyire a vendégek akarata érvényesült, többet birtokolták a labdát. Nem találtuk játékuk ellenszerét. Ennek ellenére a 45. percben sikerül kiegyenlítenünk:cBal oldali szögletrúgás után egy kavarodásból Kószás lőtt közelről a bal alsó sarokba.

Így 1-1-el tudtunk a félidőben fordulni.

Szünet után feljavult a játékunk, egy - két ígéretes akciót tudtunk vezetni. Nagy helyzetünk során Schmatovich lépett ki a vendég védők közül és a frissen beállt Németh Márk elé passzolt, aki óriási gólhelyzetből a kapusba lőtte a labdát.

Jasarevic a 84. percben lefutotta a vendég védelmet, már csak a kapussal állt szemben, amikor a vendég védő - Tányéros – a nyilvánvaló gólhelyzetben lévő játékosunkat buktatta, ezért a játékvezető azonnal kiállította. A megítélt szabadrúgást viszont Czár a sorfalba rúgta.

Összességében két ellentétes félidőt láthattunk, a második félidőben megnyerhettük volna a találkozót.

Bognár György: Elégedett vagyok a csapatom játékával. Az első félidő során végig mi irányítottunk, a győzelemre is volt esélyünk, igazságos eredmény született.

Király József: A csapaton látszott a lélektani teher, az utóbbi hetek sikertelensége miatt. Az első félidő során nem találtuk a Budaörsi játék ellenszerét, míg a második félidőre feljavultunk a játékunk, a győzelemre is volt esélyünk, de a döntetlen eredmény igazságos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:53, csütörtök | Életmód

Szallas.hu: idén többen utaznak Horvátországba

Idén májusban, júniusban és júliusban 10 százalékkal többen foglaltak szállást Horvátországba, az augusztusra szóló foglalások száma pedig 12 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest