Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Május 12. 04:00, péntek | Helyi

Csak a győzelem elfogadható

Csak a győzelem elfogadható

A sereghajtó Kispest látogat Mosonmagyaróvárra. A piros-feketék az utolsó, az MKC az utolsó előtti helyről várja az egymás elleni összecsapást.

Varga József csapatának kötelező győznie, ha szeretné életben tartani minimális bennmaradási esélyét.

Az már biztos, hogy a Kispest a szezon végén biztosan búcsúzik az első osztálytól. A fővárosiaknak mindössze egy győzelmük van a bajnokságban, igaz azt idegenben aratták: október közepén az MTK otthonában nyertek 32-31-re. Legutóbb az Érd ellen játszottak, egy rendkívül gólgazdag találkozót, ahol összesen 77 találat esett (az Érd 47-30-ra győzött). Utolsó 16 meccsükön egy pontot gyűjtöttek.

A Mosonmagyaróvár sincs jó formában, ezt bizonyítja, hogy tétmeccsen még nem tudott győzni az UFM Arénában, és legutóbb több mint fél éve nyert otthon, október 28-án a Debrecen hajolt meg a Mosonszolnoki Sportcsarnokban. Mikor, ha nem most lehet megszakítani ezt a rossz sorozatot?!

„Harcolunk a becsületünkért, és a szurkolóinkért. Nincs könnyű dolgunk, hiszen továbbra sem számíthatunk Dombi Lucára és Lakatos Ritára, de legalább Kopecz Barbara játszhat. Az akarással nincs gond, reméljük ez most eredménnyel is párosul majd” – mondta Varga József az óváriak mestere.

A piros-feketéknél három korábbi mosonmagyaróvári játékos is szerepel: Szerző Regina a 2014-2015-ös szezonban játszott Mosonmagyaróvár – főleg a junioroknál, de négy meccsen a felnőttcsapatban is lehetőséget kapott. Tamás Krisztina 2015 tavaszán viselte az MKC mezt (11 találkozón 17 gólt szerzett), Pintér Zsanett pedig az óvári juniorokat erősítette egy rövid ideig.

A találkozó olyan szempontból is érdekes lesz, hogy az NB I leggyengébb védelme (Kispest – 862 kapott gól) találkozik a leggyengébb támadósorral (MKC – 503 dobott gól).

Az Mosonmagyaróvári KC-Kispest bajnoki 18 órakor rendezik az UFM Arénában. A találkozóra ez alkalommal is minden jegy elkelt, így a csapat ismét telt ház előtt játszhat. Belépőt már nem lehet vásárolni, ezért kérjük a találkozóra csak az induljon el, aki rendelkezik érvényes jeggyel, bérlettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:53, csütörtök | Életmód

Szallas.hu: idén többen utaznak Horvátországba

Idén májusban, júniusban és júliusban 10 százalékkal többen foglaltak szállást Horvátországba, az augusztusra szóló foglalások száma pedig 12 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest