Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Augusztus 14. 16:12, hétfő | Sport
Forrás: mti.hu

Öt mérkőzésre tiltották el Cristiano Ronaldót

Öt mérkőzésre tiltották el Cristiano Ronaldót

Öt mérkőzésre tiltották el Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgóját, aki a spanyol Szuperkupa első, vasárnapi mérkőzésén piros lapot kapott, és a játékvezetőt is meglökte.

A spanyol szövetség hétfői bejelentése szerint a négyszeres aranylabdás portugál játékos az FC Barcelona elleni párharc szerdai, második meccsén a kiállítás miatt automatikusan nem játszhat, ezt toldották meg további négy összecsapással a bíró meglökése miatt.
Mindez azt jelenti, hogy a Deportivo La Coruna, a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni bajnoki meccseken sem léphet pályára Ronaldo, aki először szeptember 20-án, a Real Betis elleni találkozón játszhat majd a La Liga ötödik fordulójában.
Az eltiltás mellett csapatának 1400 eurós, a játékosnak 3005 eurós büntetést kell fizetnie a szövetségnek.
A bajnok fővárosiak a Szuperkupa első összecsapásán 3-1-re győztek a kupagyőztes katalánok otthonában. A párharc visszavágóját szerdán 23 órától játsszák a Santiago Bernabéu Stadionban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.

2024. Július 30. 20:11, kedd | Sport

50 ország, 50 versenyző, egy cél!

A Széchenyi István Egyetem versenyzője, Franciaországban először versenyzett OK Junior kategóriában.